Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz ‘un yeni problemi!

Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz ‘un yeni problemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ürgüp’te yapılan çekimlere ara verilmesinin ardından Zümrüdüanka dizisinin oyuncu ve teknik ekibi evlerinde kendilerini karantinaya almıştı. Bu isimlerden birisi de Alp Navruz…

Ünlü oyuncu ev hallerini zaman zaman instagram hesabından paylaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evine kapatarak hastalıktan korunmaya çalışan oyuncu, kilosuna da dikkat ediyor. Oyuncu hesabından yaptığı paylaşımda “Aldığım kilolardan kaçıyorum”diyerek spor yaptığı anın kısa bir videosunu paylaştı.

Bazı dizi oyuncuları uzun süre yeniden çekimlerin başlamayacağı düşüncesi ile imaj değişiklikleri yapmaktan çekinmiyor. Uraz Kaygılaroğlu, bu noktada dün öne çıkmıştı.Alp Navruz ise her an dizi başlayacakmış gibi, fit kalmaya gayret ediyor.

Ünlü oyuncunun evde spor yaptığı halleri sosyal medyada birçok hayranı tarafından da paylaşıldı. Navruz’un kendisine bakması ve kilo aldığını fark edip önlem alması da koronavirüs günlerinin kilo noktasında olumsuz yansımasından çekindiği şeklinde değerlendiriliyor.