Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi büyük şok yaşadı, planlar alt üst oldu, yeni karar alındı!

Kuzey Yıldızı dizisi büyük şok yaşadı, planlar alt üst oldu, yeni karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi, pandemi nedeniyle uzun süre ara vermişti.Dizinin çekimleri 3 hafta önce yeniden başladı. Ancak geçtiğimiz hafta yayınlanan 28. bölümün reytingleri kimseyi tatmin etmedi.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizi, karantina öncesinde çok iyi reytingler alıyordu ve sezonun de en başarılı yapımlarından birisiydi. Büyük heyecan ile Ordu’daki çekimlerde buluşan Kuzey Yıldızı ekibi, gelen reytinglerle adeta şok yaşadı. Dizi büyük bir izleyici kaybına uğramıştı.

Yaz boyunca yayınlanması düşünülen Kuzey Yıldızı dizisinde yeni kararlar alındı. Dizinin ekibi çekimlere bir süre daha devam edecek. Ancak yaz boyu yayında olmayacak.

Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre 31. bölüm itibariyle dizi sezon finali yapacak.13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29.bölümden sonra, 2 bölüm daha ekrana gelecek ve dizi yaz ara verecek.

Kuzey Yıldızı dizisindeki bu yüksek reyting düşüşü, 2. sezonda toparlanabilir mi, kafalarda soru işareti olarak kaldı. Dizinin sezon finali olan 31.bölümün çekimlerine devam ediliyor.