Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi önce iptal edilip, sonra yayınlanınca algı kötü oldu!

Kuzey Yıldızı dizisi önce iptal edilip, sonra yayınlanınca algı kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünün 29 Şubat akşamı yayınlanmayacağı dün bildirilmişti. Yayın akışında değişiklik yapan Show TV, İdlib’den gelen şehit haberlerinin ardından dizi yerine sinema filmi yayınlama kararı vermişti.

Ancak Cumartesi öğlen saatlerinde kanaldan yapılan yeni duyuruda Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünün 29 Şubat akşamı yayınlanacağı bildirildi.Sosyal medyada Show TV’nin bu kararına tepkiler oldu ve “Reyting ağır bastı” algısı oluştu.

TRT1, Kalk Gidelim dizisini yayından kaldırmıştı ve kararından dönmeyerek, eğlence dizisini şehit hassasiyeti gereği yayınlamadı.

Kanal D, zaten Perşembe günlerine aldığı Afili Aşk dizisini yayınlamayarak pek de bir şey kaybetmedi…

Fox TV ise yayın akışında hiç değişiklik yapmayarak Zümrüdüanka’nın yeni bölümünü vereceğini ilan etti ve aynen de öyle oldu.

TV8, Cuma günü için Survivor 2020 yayını yapmamıştı. Ancak Cumartesi ve Pazar günleri yayın akışına sadık kalarak yeni bölümleri kaldırmadı.

Cumartesi rekabetinde Show TV’nin önce Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisi yayından kaldırması, sonra da öğlen saatlerinde açıklama yaparak yeniden yayın akışında yer vermesi olumsuz bir izlenim yarattı.

Acaba Show TV, Zümrüdüanka birinci gelir endişesi ile mi bu değişikliği yaptı, herkes nedenini merak etti.