Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 1 Mart Pazar 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aşk Bir Rüya 1 Mart Pazar 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 1 Mart Pazar tarihli 13. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz Dhruv Thapki’ye duygularını açar ve onunla evlenmek istediğini söyler. Daha önce başından kötü bir nişanlılık geçen Thapki ise bu teklifi reddeder. Dhruv Thapki’yi evlenmeye ikna edebilecek mi?

Vasundhara Thapki’nin ailesine gelip Dhruv ve Thapki’nin evlenmesini istediğini söyler. Thapki ise bu teklifi reddeder. Thapkş Dhruv’un ofisine girdiğinde Dhruv ona kendisini sevdiğini ve evlenmek istediğini söyler. Thapki ise istifa mektubunu Dhruv’a verir. Thapki ailesinin acı çekmemesi için evlenmek istemediğini söyler.

Duydukları karşısında şok olan Dhruv çok üzülür. Dhruv Thapki’yi evliliğe ikna edebilecek mi?

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan