Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz Şarkısı dizisi Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç için iyi bir sınav olacak

Yaz Şarkısı dizisi Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç için iyi bir sınav olacak

tarafından ker_def

Yaz Şarkısı isimli Fox TV dizisinin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Dizinin başrolünde iki genç oyuncuyu görmekteyiz. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç…

İki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi şimdiden merak konusu oldu. Setten gelen pozlara bakılırsa iki genç isim de birbirleri ile iyi bir sinerji yakalamış ve izleyiciler de ekran başında güçlü bir uyum bulacak gibi gözüküyor.

Fox TV ekranında ne zaman yayınlanacağı henüz duyurulmasa da projenin çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

FOX’un yeni dizisi Pastel Film imzalı Yaz Şarkısı’nın ön izlemesi yayınlandı. Klip tadında olan tanıtımdaki şarkı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada dizi hayranları Yaz Şarkısı’nın fragmanını çok etkileyici buldu. Şimdiden sosyal medyada izleyici desteğini aldığı gözüken dizinin şarkıları da özel olacak.

Yaz Şarkısı isimli dizinin tanıtımında çalan şarkısının söz ve bestesi Tuğrul Eylül Cerrahoğlu’na ait.

FOX’un yeni dizisi “Yaz Şarkısı” okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alıyor.

Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç, Selin Vardarlı.”

Yaz Şarkısı, çok yakında Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.