Ana sayfa Sosyal Medya Mustafa Mert Koç, yeni dizisiyle yaz sezonu yeniden gündem olacak!

Mustafa Mert Koç, yeni dizisiyle yaz sezonu yeniden gündem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu Mustafa Mert Koç, 2016 yılında setlere adımını attı. Yeter, Hayat Bazen Tatlıdır ve Şahin Tepesi isimli dizilerle tecrübe kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2019 ile 2021 yıllarında çok sevilen Benim Adım Melek dizi projesi ile yaptı.

Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin başrolünde yer aldığı bu etkileyici dram hikayesinde Ömer karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç, partneri olan Rabia Soytürk ile birlikte çok başarılı bir kariyer çıkışı sergiledi. Ömer ile Defne’nin aşk hikayesine takılı kalan, hala onların yaşadıklarını hatırlayan, dizinin eski bölümlerini youtube üzerinden izleyen çok kişinin olduğu da biliniyor.

Mustafa Mert Koç, yeni dizisiyle yaz sezonu yeniden gündem olacak! 7

Mustafa Mert Koç, böyle güçlü ve iyi bir oyunculuk ile çıkış yaptığı projenin ardından bir süre dinlenmeye çekildi. Müzik ile de uğraşan oyuncu, 2022 yılında Bir Peri Masalı isimli dizideki Zafer karakteri ile yeniden televizyon ekranına dönüş yapmıştı.

Mustafa Mert Koç, şimdi de yaz döneminin ilgi çekmesi beklenen dizilerinden Yaz Şarkısı’nın erkek başrolü oldu. Nilsu Berfin Aktaş ile partnerlik yapacak olan oyuncunun hayranları yeniden setlere dönmüş olmasından çok memnun.

Yetenekleri ile kendisini kanıtlayan ve yeni projesindeki rolüyle çok merak edilen Mustafa Mert Koç, dizi ekibiyle birlikte çalışmalara Rize’de başladı. Daha sonra İstanbul’da devam edecek olan dizinin kadrosunda; Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz gibi tanınmış isimler de bulunuyor.

Nilsu Berfin Aktaş’ın canlandırdığı Yaz isimli karakterin hikayesinin anlatılacağı dizi gençlerin hayatına da dokunacak gibi gözüküyor.

Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz karakterinin maceraları merakla bekleniyor.