Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinden sonra Vermem Seni Ellere de aynı seyir keyfini izleyiciye sunuyor!

Kuzey Yıldızı dizisinden sonra Vermem Seni Ellere de aynı seyir keyfini izleyiciye sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vermem Seni Ellere sıcak havada, serinletici etki yapan bir dizi oldu! Birçok izleyici daha projenin başında olmasına rağmen, 2019 ile 2021 yılları arasında 2 sezon süren ve 64 bölüm ekranda kalan Kuzey Yıldızı dizisini hatırladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Hatırlanacağı üzere Kuzey Yıldızı projesi de yine Karadeniz bölgesinde çekilmiş, zıtlıklarla dolu iki karakterin aşkını yansıtmıştı. Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin yer aldığı Kuzey Yıldızı unutulmaz projeler arasına katılmıştı.

Kuzey Yıldızı dizisinden sonra Vermem Seni Ellere de aynı seyir keyfini izleyiciye sunuyor! 8

Vermem Seni Ellere isimli atv dizisinin 3. bölümü de yayınlandı. Emre Bey ile Buse Meral ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi zıtlıklarla dolu iki karakterin aşka doğru adım adım ilerlemesini anlatıyor. Karadeniz coğrafyasının güzelliklerinin de ortaya konulduğu dizinin çekimlerine Ordu ilinde devam ediliyor.

Zeliş ile Mehmet karakterlerinin hikayesi Pazar akşamları ekran başına geçen izleyicileri de fazlasıyla etkilemeye başladı. Dizide Mehmet ile Zeliş karakterlerinin zıtlıklarla dolu ama eğlenceli hallerinden memnun olan dizi hayranları, Vermem Seni Ellere projesinde her yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Diziye aşık olduğunu ve Pazar akşamlarını merakla beklediğini belirten çok sayıda izleyici bulunuyor. Yaz günlerinin sıcak havasında projenin serinletici bir etkisi olduğundan bahseden dizi hayranları da var.

Bir dönem çok sevilen Kuzey Yıldızı isimli diziye de benzetilen Vermem Seni Ellere için sosyal medya ortamında çok olumlu yorumlar yapılıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinden sonra Vermem Seni Ellere de aynı seyir keyfini izleyiciye sunuyor! 9

Bir dizi hayranı diyor ki, “Muhteşem bir dizi. Hikaye ve oyuncular o kadar mükemmel ki, anlatamam. Kuzey Yıldızı’nı izlerken aldığım zevki, bu diziden de alıyorum.”

Dizinin başrolünde yer alan Emre Bey ile Buse Meral ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olduğunu da düşünen izleyiciler, projenin uzun ömürlü olmasını da istiyor.