Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı hayranlarını korktukları başlarına geldi!

Kuzey Yıldızı hayranlarını korktukları başlarına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ordu’da çekimleri devam etmekte olan Kuzey Yıldızı dizisi eğlenceli hikayesi ile göz dolduruyor… Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinin başlaması ile birlikte gerileyen Kuzey Yıldızı, daha sonra da Kardeşlerim dizisinin gelmesi ile birlikte düşüş trendini durduramamıştı. Ancak yine de tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler alabilen dizi için umutlar yüksekti.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı eğlenceli Karadeniz dizisinin 3. sezonda da devam edebilmesi yönünde bir beklenti vardı. Zira dizi için ekran başına geçen ve uzun süredir de büyük keyif alan geniş bir kitle vardı… Ancak Show TV’nin hesabı, bu izleyicilerin hesabı ile aynı değil…

Arıza ve Ramo dizileri için peş peşe gelen final kararları tüm dizi hayranlarını şaşırttı. Kuzey Yıldızı izleyicileri de bir sürpriz final kararının çıkabileceğini aklına getirdi, sosyal medyada da böyle olmaması için mesajlar peş peşe sıralandı.

Kuzey Yıldızı dizisinin de final yapacağı ortaya çıkınca hayranların korktukları başlarına geldi. Dizinin Ramo ve Arıza gibi hemen bitmeyecek olması bir teselli mi bilinmez ama dizi Haziran ayında veda edecek.

Artık bu final konusu netleşmiş oldu. Kuzey Yıldızı hayranları ise sosyal medyada bu duruma isyan ediyor.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler alabilmesine rağmen gelen bu final kararı pek de hoş karşılanmadı.

Şimdiye kadar 58 bölüm yayınlanan dizinin, geriye 10 kadar bölümünün kaldığı da ortaya çıktı. Haziran ayının ortalarında 68.bölüm gibi final yapması beklenen dizi için hayranlar sosyal medyada yorumları ile Show TV’yi kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

İşte 10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı’nın 59. bölüm fragmanı: