Ana sayfa Sosyal Medya Bir Başkadır’ın Peri’si Defne Kayalar’ın dikkat çeken dizi tercihi!

Bir Başkadır’ın Peri’si Defne Kayalar’ın dikkat çeken dizi tercihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Defne Kayalar, 2010 yılından bu yana ekranlarda görünmekte olan ve farklı rolleriyle de hafızalara yerleşen bir oyuncu. Keskin Bıçak dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktıktan sonra farklı rollerle kariyerini sürdüren oyuncu, birçok yapımda boy gösterdi.

Eve Düşen Yıldırım dizisinden sonra 20 Dakika isimli iddialı yapımda Derin karakterini canlandıran oyuncu, asıl çıkışını ise Medcezir dizisindeki Sedef karakteri ile yaptı… Bu yapımın ardından Bu Şehir Ardından Gelecek dizisinde Nesrin olarak izlediğimiz oyuncu, daha sonrasında dijital projelere ağırlık verdi.

Fi, Dip, Hakan Muhafız ve son olarak da Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır’da Peri olarak izlediğimiz oyuncu, bazı sinema filmlerinde de bulundu. Delibal, Yol Ayrımı, I Am You gibi filmlerde görünen oyuncu, son olarak Menajerimi Ara isimli Star TV dizisinde konuk oyuncu olmuştu.

Defne Kayalar, 2017 yılından bu yana sadece dijital projelerde yer alıyor. Televziyon dizilerine kabul etmeyen oyuncunun yeni dizisi de yine bir Netflix işi olacak…

Bir Başkadır'ın Peri'si Defne Kayalar'ın dikkat çeken dizi tercihi! 7

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak ve Miray Daner’in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım tarafından hazırlıkları tamamlanan Kuş Uçuşu isimli diziye Defne Kayalar da katıldı.

Bir televizyon kanalında yaşananları anlatan Kuş Uçuşu isimli dizinin çekimlerine başlandığı öğrenildi. Ayrıca dizideki karakterlerle ilgili de bazı detaylar ortaya çıktı.

Hikayede ünlü bir ekran yüzü olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, iki eski sevgiliye hayat verecek. İrem Sak ise Birce Akalay’ın karakterinin yakın arkadaşı olurken, Miray Daner de kanalda kendini ispat etmeye çalışan bir gence hayat verecek.