Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ile parlayan Nilsu Berfin Aktaş, Star TV’nin yeni dizisine başrol oldu!

Kuzey Yıldızı ile parlayan Nilsu Berfin Aktaş, Star TV’nin yeni dizisine başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve 6 sezonluk performansı ile fenomen olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezona hazırlanıyor. Dizinin senaristi olarak dikkat çeken Bahadır Özdener ise farklı bir heyecan daha yaşıyor.

Uzun süre sonra yeni bir dizi için çalışmalar yapan Bahadır Özdener’in Star TV’de yayınlanacak olan Benim Hayatım isimli diziyi hazırladığı ortaya çıktı. Ancak Özdener bu sefer yapımcı kimliği ile projenin başında bulunuyor. Kendisine bir yapım şirketi kuran Bahadır Özdener, yeni dizisi için de genç bir isim ile başrol için anlaştı.

Kuzey Yıldızı ile parlayan Nilsu Berfin Aktaş, Star TV'nin yeni dizisine başrol oldu! 8

Nilsu Berfin Aktaş, Benim Hayatım dizisinin başrolünde yerini alarak kariyeri adına çok önemli bir adım attı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakteri ile dikkatleri çeken Aktaş, çok iyi bir performans sergilemişti. Dizi sayesinde bir anda tanınan genç oyuncu, son olarak Ölüm Zamanı isimli dijital dizide Dilara karakterine hayat verdi.

Kuzey Yıldızı ile parlayan Nilsu Berfin Aktaş, Star TV'nin yeni dizisine başrol oldu! 9

Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni dizide başrole seçilmesi ise kariyeri adına yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Kuzey Yıldızı dizisindeki yan rolden sonra Star TV’nin yeni dizisinde başrolü kapmak Aktaş için son derece önemli bir gelişme oldu.