Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final tarihi uzatıldı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final tarihi uzatıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, sezon sonunda final yapacak. Cumartesi akşamları ekrana gelen Show TV’nin romantik komedi türündeki dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Yeni sezonda devam etmeyeceği önceden belliydi ama final tarihinde bir değişiklik yaşandı.

Çekimleri Ordu’da yapılan dizi, kemik bir izleyici kitlesine sahip. Ancak yine de istenen reytingleri almayı başaramıyor! Dizi, Total’de ilk 10’a girmeyi başarsa da AB ve ABC1 kategorilerinde düşük reytingler almakta.

Başroldeki Aslıhan Güner’in Yıldız ve İsmail Demirci’nin de Kuzey karakteriyle birbirlerine çok yakıştırıldığı dizide, her hafta ilginç maceralar yaşanıyor.

Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde devam eden dizinin son haftasında ise iş iyice drama bağlanmış ve izleyenlerden de eleştiri almıştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final tarihi uzatıldı! 7

Süreç Film imzalı dizinin gittikçe daha çok konu sıkıntısı yaşamaya başladığı da görülüyor. Daha önce iki aşığın bir türlü kavuşamaması diziye sürükleyicilik katıyordu ama Kuzey ve Yıldız’ın evlenmesiyle çıkan tartışmalar ise fazla suni kalıyor!

Son bölümde ise ikilinin bir oğulları dünyaya gelmişti. Ancak Yıldız’ın yaşadığı beyin kanaması sonucunda erken doğum yapması ve kısmi felç geçirmesi de komedi dizisinin ağır dram yüklü sahneleriyle dolmasına eleştiri yapılmıştı.

Dizinin 60. bölümde final yapmaması ise izleyenleri sevindiren bir gelişme oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 15 Haziran’a kadar uzatıldığını duyurdu.

Ersoy Güler’in yönetmenliğini yaptığı dizi, 67. veya 68. bölümde ekrana veda edecek.