Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan ayrılıyor! Canan Ergüder, ameliyat sonrası ilk kez konuştu!

Menajerimi Ara’dan ayrılıyor! Canan Ergüder, ameliyat sonrası ilk kez konuştu!

tarafından zk zk

Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin Feris Dikmen’i Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı haberi ile gündeme gelmişti. Oyuncu Kenan Ece ile evli olan Canan Ergüder’in, ameliyat olduğu ve durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Gülleri Savaşı dizisinde tanışıp evlendiği Kenan Ece ile birlikteliklerinden Demir isimli bir oğlu olan oyuncu, rahatsızlığı ile ilgili olarak ilk kez konuştu.

Haberin duyulmasının ardından hayranlarına bir mesaj ileten oyuncu, tedavisinin sürdüğü ve pandemi koşullarında durumu nedeniyle diziye daha fazla devam edemeyeceğini, kalan 3 bölümü de çektikten sonra ayrılacağını belirtti.

Yakın zamanda kemoterapiye başlayacak olan Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisinden de sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak durumunda kaldı.

Canan Ergüder, sosyal medyadan hayranlarına aşağıdaki mesajı iletti. Ayrıca ameliyat sonrası çekilen bir pozuyla da moralinin ve durumunun iyi olduğu mesajını verdi.

Aslında kendisiyle ilgili durumu Menajerimi Ara dizisinde oynayacağı son bölümde vermek istediğini ama haber duyulunca açıklama yapma gereği duyduğunu aktardı oyuncu.

Canan Ergüder, 1,5 ay önce kendisine teşhis konulduğunu da belirttiği mesajında, tedavisi elverdiği sürece çalışacağını da belirtti.

İşte Ergüder’in açıklaması…

blank