Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner şimdi iyi ama rahatsızlığı sürüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner şimdi iyi ama rahatsızlığı sürüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamlarına neşe katan bir yapım. İki sezondur ekranda olan dizide Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner, bu dizi ile birlikte hayran sayısını da arttırdı. Oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Başarılı performansı ile beğeni toplarken, hayranlarının övgülerine de mazhar oluyor.

Güner, başrolünü İsmail Demirci ile paylaştıkları dizide, adeta gerçek bir Karadenizli gibi. Oyunculuğuyla herkesi bu duruma inandırsa da aslen Sivaslı Aslıhan Güner.

Oyuncu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile birlikte kariyerinde önemli bir çıkış da yapmış oldu. Macerası bitmeyen komedi türündeki yapımla birlikte saçlarını da kızıla boyatan Güner, yeni imajıyla da beğeni kazandı.

Dizi için Ordu’da olan Aslıhan Güner’in kısa bir süre önce rahatsızlandığı ortaya çıkmış ve hayranları büyük endişe yaşamıştı. Oyuncu’ya pek çok mesaj gönderen hayranları, durumunu merak etmişti.

Aslıhan Güner, yaklaşık iki hafta süren bir rahatsızlık yaşadığını sosyal medyadan anlatırken, tedavisinin sürdüğünü ve iyiye gittiğini de belirtmişti. Güner’in rahatsızlığının boyun fıtığı olduğu öğrenildi.

Oyuncu, bir süre tedavi görerek sete yeniden döndü. Fakat yaşadığı rahatsızlık şimdilik gerilese de tamamen kurtulmuş değil. Bu nedenle de fizik tedavi görmesi gerekiyor.

Aslıhan Güner, bu durumu da yaptığı bir başka paylaşımla hayranlarına da göstermiş oldu. Oyuncu, ‘Tedaviye devam’ notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner şimdi iyi ama rahatsızlığı sürüyor! 7