Ana sayfa Sosyal Medya Masal gibi görünüyor ama durum çok başka! İşte Hercai yeni bölümdeki o sahnenin gerçeği!

Masal gibi görünüyor ama durum çok başka! İşte Hercai yeni bölümdeki o sahnenin gerçeği!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sevilen dizi Hercai’nin yarın akşam (7 Mart Pazar) atv’de 62. bölümü yayınlanacak. İlk iki sezondaki ilgiyi bulamasa da 3. sezonuyla izleyicisinin merakla beklediği bir yapım Hercai dizisi. Uzun süre Miran ve Reyyan’ın kavuşmasını bekleyen izleyiciler, bu hafta da hiç yapılamayan düğünlerine şahit olacak.

Ebru Şahin’in Reyyan ve Akın Akınözü’nün de Miran karakterlerine hayat verdiği dizi, yeni bölümüyle masal gibi anlara sahne olacak. “Bizim bir tane mi düğün fotoğrafımız mı var?” diyen Miran’a, “Düğünümüz mü var da fotoğrafımız olsun” sözüyle yanıt verecek Reyyan.

Körkütük aşık Miran da sevdalısına bir düğün yapmak için harekete geçecek. Konakta romantizm kokan anlar izleyenlerin de ilgisini çekecek.

Başlarından geçen pek çok olay yüzünden doğru düzgün bir evlenme teklifi bile yapamayan Miran, gelinlikle peri kızı gibi görünen Reyyan’ın önünde diz çöküp tek taş yüzükle o mutlu anları yaşatacak sevdiğine.

Bu romantik sahneler, konağın muhteşem manzarasında, terasta, yıldızlar altında gerçekleşecek. Gecenin karanlığını aydınlatan ışıkların altında romantik anlar yaşanacak.

İzleyici de ekran başında bu sahneleri büyük bir keyifle izleyecekler. Tıpkı masalda sonunda kavuşan prens ve prensesin hikayesini izler gibi..

Ekrana yansıyan bu masalsı sahneler ise o kadar kolay çekilmiyor! Kış mevsiminden henüz çıkmış değiliz. Dizinin çekildiği Mardin Midyat’ta akşamları havanın kimi zaman eksilere düştüğü göz önüne alınınca, özellikle gelinlik giyen Ebru Şahin’in buz gibi soğukta çok üşümüş olduğu da malum.

Uzun saatler süren çekimler boyunca oyuncunun o masalsı görüntüleri vermek için kendisini hayli zorladığı, son yaptığı paylaşımda da görülüyor.

Ebru Şahin, instagram’dan yaptığı paylaşımda, üzerindeki gelinlikle verdiği poza ” Yoo sıcak” notunu düşerek durumu anlatmaya çalışmış!

O sahneleri izlerken aslında kamera arkasında yaşanan zorlu mücadeleyi de unutmayın…

blank

İşte o anların yer aldığı 62. bölüm fragmanı: