Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan erken ayrılan Pembe’nin yerine Aşk Mantık İntikam’ın Menekşe’si izleyiciye iyi geldi!

Kuzey Yıldızı’ndan erken ayrılan Pembe’nin yerine Aşk Mantık İntikam’ın Menekşe’si izleyiciye iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinin 2 sezon boyunca başarılı olmasında en önemli isimlerden birisi de Pembe karakterine hayat veren Zeynep Kankonde olmuştu. İzleyiciler bu karakteri çok sevmişti ama Kankonde’nin yapımdan erken ayrılması herkesi üzmüştü. Kızının rahatsızlığı nedeniyle Ocak ayında diziye veda ederek Ordu’dan İstanbul’a dönen oyuncu, yaz döneminde bir kez daha dizilerde yer almayı kabul etti.

Başarılı performansı ile göz dolduran Zeynep Kankonde, komedi rollerinin en çok aranılan usta isimlerinin başında geliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinde Menekşe olarak izlediğimiz oyuncu, dizinin eğlence kısmını da Günay Karacaoğlu ile birlikte sağlıyor.

Zümrüt karakterindeki Karacoğlu da yine güçlü performansı ve izleyicileri de kendisine hayran bırakması ile dikkatlerden kaçmıyor. Birçok dizi hayranı ekranda Zümrüt ve Menekşe karakterlerinin atışmasını keyifle takip ediyor.

Kuzey Yıldızı'ndan erken ayrılan Pembe'nin yerine Aşk Mantık İntikam'ın Menekşe'si izleyiciye iyi geldi! 8

Sosyal medyada yorum bırakan Aşk Mantık İntikam hayranları, “Diziye renk veriyorlar. Bu Menekşe ve Zümrüt kavgaları tatlı tatlı olduğu için eğlenceli oluyor. Diğer dizilerde kan davasına çeviriyorlar ama bunu yapmadığınız için teşekkürler” ifadesini kullandı.

Kuzey Yıldızı'ndan erken ayrılan Pembe'nin yerine Aşk Mantık İntikam'ın Menekşe'si izleyiciye iyi geldi! 9

İki usta isme de teşekkür eden izleyiciler, Menekşe ile Zümrüt karakterlerinin dizinin komedi kısmını da ayağa kaldırdığını ve eğlenceli atışmalarını merakla beklediklerini ifade ediyorlar.

“Bunlara bayılıyorum. Sırf Menekşe ve Zümrüt için diziyi izliyorum” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, aslında birçok kişinin de görüşünü yansıtmış oldu.