Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner, yepyeni imajı, yepyeni dizisi ile bomba gibi geliyor!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra Aslıhan Güner, yepyeni imajı, yepyeni dizisi ile bomba gibi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çekimleri Ordu’da yapılan ve Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde iki sezondur ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz hafta ekrana veda etmişti. Dizide İsmail Demirci ile başrolde yer alan Aslıhan Güner, yaz arasından sonra bir başka diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Karadenizli Yıldız imajı ile ekranda başarılı bir oyunculuk sergileyen Güner, kariyerinde de önemli bir çıkış yakaladı Kuzey Yıldızı dizisi ile.

Dizi final yapar yapmaz da başka bir diziyle anlaşma sağladı hemen. Oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisinde oynadığı karakter için radikal bir değişim yapmış ve uzun saçlarını kızıla, hatta kırmızıya dönük bir renge boyamıştı.

Dizide Kuzey’in de sürekli ‘Kırmızı kafa’ diye takıldığı Yıldız, uzun süre izleyicinin aklından çıkmayacak. Ancak Aslıhan Güner, dizi biter bitmez imajını değiştirdi bile!

Oyuncu, uzun saçlarını daha kısa kestirerek kendi rengine, kumrala geri döndü. Güner’in sürprizinin bununla bitmediği de kısa bir süre sonra öğrenildi.

Aslıhan Güner, 25 Film tarafından Fox TV için çekilecek olan iddialı bir projenin başrol kadın oyuncusu oldu.
Dizinin ismi Uzak Şehrin Masalı. Eylül sezonunda yayınlanacak olan dizinin, 2021-2022 sezonuna damga vuracağı şimdiden konuşuluyo.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Güner ile anlaşma sağlandı. Oyuncunun başroldeki partneri ise henüz netleşmedi.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Güner Umay isimli karaktere hayat verecek. Oyuncunun yeni bir imaj ile izleyici karşısına çıkacağı da belli oldu. Temmuz ayında çekimleri başlayacak olan dizi, Aslıhan Güner’in kariyer yükselişinde önemli bir atılım daha olacak.

Bu arada Aslıhan Güner, değişen imajını da takipçilerine bir video ile gösterdi…

Daha sonra bir başka video daha yayınladı. İşte oyuncunun son hali…