Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin ‘İlk Ve Son’ dizisinden ilk paylaşım geldi!

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin ‘İlk Ve Son’ dizisinden ilk paylaşım geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Kadın dizisi ile gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizinin finalinin ardından bir süre dinlenen Özpirinçci, Aralık ayında ise Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide rol aldı.

Dizinin çekimleri kısa bir süre önce tamamlandı. Bazı bölümleri Cunda’da yapılan dizinin bittiği, Kıvanç Tatlıtuğ’un bir instagram paylaşımıyla da anlaşıldı.

Netflix için çekilen ve iki başarılı ismi buluşturan dizi heyecanla bekleniyor. Dizinin 2021 yılı içinde yayınlanacağı tahminleri yapılıyor.

Bu arada Özge Özpirinçci, bir başka dizinin çekimlerine başladı. Uzun süre dinlendikten sonra arka arkaya projelerde yer almaya başlayan oyuncu, yine bir dijital platform için çekilen ‘İlk Ve Son’ isimli bir dizide oynuyor. Dizi, BluTV için çekilmekte.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de son olarak Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini yapan başarılı isim Cem Karcı’nın üstlendiği dizide Özge Özpirinçci, Salih Bademci ile kamera karşısına geçecek.

Bademci’de yakın zamanda Netflix için çekilen ve başrolünde Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın oynadığı Kulüp dizisinde de rol almıştı.

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, dizinin setinden ilk pozlarını paylaştılar. Yönetmen Cem Karcı ile aşağıdaki karede sete çıktıklarını duyurdular…

Bu arada Özpirinçci’nin saçlarını dizi için boyattığı da gözlerden kaçmadı! Geçtiğimiz gün, yeni dizisi için saçının kaynakla uzatıldığını da göstermişti instagram paylaşımı ile…

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin 'İlk Ve Son' dizisinden ilk paylaşım geldi! 9

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin 'İlk Ve Son' dizisinden ilk paylaşım geldi! 10

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin 'İlk Ve Son' dizisinden ilk paylaşım geldi! 11