Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’ndan sonra İsmail Demirci’ye teklif üstüne teklif!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra İsmail Demirci’ye teklif üstüne teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral ile evli olan oyuncu İsmail Demirci, uzun süre sessizlikten sonra Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisiyle ekrana geri dönmüştü. Oyuncu, 2 sezon süren dizide Aslıhan Güner ile de çok iyi bir partnerlik süreci geçirdi. Ordu’da yapılan çekimler nedeniyle uzun süre eşinden ayrı kalan Demirci, ekrana ise çok başarılı bir dönüş yaparak kariyerinde önemli adımlar attı.

Kuzey Yıldızı dizisinin en çok da İsmail Demirci’nin yeniden gündeme gelmesi ve büyük popülerlik kazanarak, hayran kitlesini artırmasını sağladığını söylemek yanlış olmayacaktır. Demirci’ye yeni sezonda birçok farklı yapımdan teklif geldiği de kulislere yansıyor.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı ve yerini doldurmak için İsmail Demirci ile görüşüldüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak gelişmeler Özgür Ozan’ın dizide kaldığına ve ayrılık iddialarının da doğru olmadığına işaret ediyor.

İsmail Demirci için önündeki en önemli tekliflerden birisi de ortaya çıktı. Demirci, Fox TV’nin yeni dizisi Yalancı ve Mumları için görüşme halinde. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İsmail Demirci’ye Medyapım tarafından teklif götürüldü ve yanıt bekleniyor.

Metresler isimli yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar ile anlaşmalar yapıldı.

İsmail Demirci’nin başarılı Kuzey Yıldızı performansından sonra yeni sezonda hangi yapımda yer alacağını hayranları heyecanla bekliyor.