Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Pembe’si Zeynep Kankonde ayrıldı ve yeni bir dizide ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı’nın Pembe’si Zeynep Kankonde ayrıldı ve yeni bir dizide ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Kankonde, Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Pembe karakteri ile büyük ilgi gördü. Nahide’yi canlandıran Merve Şen ile birlikte dizideki komik sahnelerin en sevilen isimlerinden birisi de Zeynep Kankonde.. Ancak ünlü oyuncu bir süredir dizide yok ve hayranları da ne olduğunu merak ediyor.

Zeynep Kankonde’nin kızının rahatsız olduğu ve bu nedenle de Ordu’daki çekimleri bırakıp İstanbul’daki evine geri döndüğü ortaya çıkmıştı. 7 bölümdür dizide sahnesi olmayan Pembe karakterinin ayrılığı da dizi hayranlarını bir hayli üzdü. Ünlü oyuncu yeniden Ordu’ya dönecek mi bilinmiyor. Ancak yeni bir dizi çalışmasına başladığı da ortaya çıktı.

Exxen platformunda yayınlanmakta olan İşte Bu Benim Masalım isimli dizinin fragmanını paylaşan Kankonde, takipçilerini de bir hayli mutlu etti. Merve Şen, arkadaşına instagram’dan “Hayırlı olsun Zeyno” diyerek yeni dizisinde başarı diledi.

Kuzey Yıldızı dizisinde göremediğimiz Pembe karakterinden sonra Zeynep Kankonde’yi izlemek isteyenler Exxen’deki İşte Bu Benim Masalım dizisine bakabilir.

Kuzey Yıldızı'nın Pembe'si Zeynep Kankonde ayrıldı ve yeni bir dizide ortaya çıktı! 7

Oyuncunun yeniden Ordu’ya dönüp dönmeyeceği konusunda muamma da devam ediyor. Ancak kızının hastalığı nedeniyle şimdilik dönmesinin beklenmediğini ve bu konuda bir netlik olmadığını belirtelim.

Kankonde’nin kızının hastalığı nedeniyle yapım şirketi ile görüşerek ayrılmak istediğini söylediği ve hikayeden çıkarıldığı şeklinde kulislerde dolaşan bilgiler konusunda da ne yapım firmasından ne de oyuncudan bir açıklama gelmedi.