Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever yeni dizisi Bonkis’den ilk paylaşımı yaptı!

Vildan Atasever yeni dizisi Bonkis’den ilk paylaşımı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor. 2019 yılında TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek isimli dizide İlknur karakterini canlandıran oyuncu, sonrasında Dilsiz, Bir Dilek Tut ve Malazgirt 1071 isimli sinema filmlerinde yer almıştı.

Bir süredir dizi setlerinden uzakta olan oyuncu, yeni sezonda BluTV’de yayınlanacak olan Bonkis dizisinin kadrosunda bulunuyor. Dizi ile ilgili çalışmalara başladıklarını yaptığı paylaşım ile gösteren Vildan Atasever, hayranlarını hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı.

Vildan Atasever yeni dizisi Bonkis'den ilk paylaşımı yaptı! 8

Dizinin çekimleri bugün başladı… Setten fotoğraflarını yayınlanan Vildan Atasever’in nasıl bir karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Dizide Lale Mansur, Burak Sevinç, Serhat Parıl gibi isimler de bulunuyor.

2021 yılında yayına girmesi beklenen dizinin geçtiğimiz gün senaryo okumaları tüm ekibin buluşması ile yapılmıştı.

Vildan Atasever yeni dizisi Bonkis'den ilk paylaşımı yaptı! 9

2018 yılında Dip isimli dizide İmre karakterini canlandıran ve 2 yıldır setlerden uzak olan Lale Mansur da Bonkis dizisi ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Türk sinemasının usta isimlerinden Lale Mansur; Hatırla Sevgili dizisinde Nezahat ve Kavak Yelleri’nde de Lerzan olarak akıllara yazılmıştı.