Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Doğan ile Asya Kasap, ekranda en uyumsuz dizi çifti ama setteki uyumları bir harika!

Mert Doğan ile Asya Kasap, ekranda en uyumsuz dizi çifti ama setteki uyumları bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Adı Sevgi dizisinde psikolojik sorunları olan Volkan Baykara karakterini canlandıran oyuncunun adı Mert Doğan… 2020 yılında yayınlanan Babil dizisinde Süleyman karakterinin kötü işlerini yapan Yalçın karakterini birçok dizi hayranı hatırlayacaktır.

Ayrıca Avlu dizisinde Mert, Çarpışma dizisinde Sinan, Gülperi dizisinde Aykut gibi karakterleri de canlandıran oyuncu, 2013 yılından bu yana projelerde yer alıyor. Son dönemde oyunculuk performansı ile çok dikkat çeken isimlerden birisi olan Mert Doğan, işinin zor olduğunun farkında.

Mert Doğan ile Asya Kasap, ekranda en uyumsuz dizi çifti ama setteki uyumları bir harika! 8

Asya Kasap ile iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Mert Doğan, “İlk gün okuma provasına geldik.Evet, bence bir Zeynep… Bazen sahne çekiyoruz, ben Mert olarak acıyorsun onu görünce. Ama tabii Volkan olarak baktığımda bambaşka. Çok keyifli, çok rahat. Aşırı güzel bir iletişim var aramızda. Onun olması buraya yansıyor. Çok fazla sınırda sahnelerimiz var” dedi.

Adı Sevgi dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Asya Kasap da büyük bir çıkışa imzasını attı. Psikolojik açıdan çok zor sahneler çektiklerini anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Yoruluyorum ama bunu yansıtabiliyorsam yorgunluğuma değiyor. Zeynep’i anlamaya çalışıyorum. O durumu anlamaya çalışıyorum. Asya olarak da düşünmeye çalışıyorum ama bir de Zeynep’in tarafından da düşünmeye çalışıyorum.”

Mert Doğan ile Asya Kasap, ekranda en uyumsuz dizi çifti ama setteki uyumları bir harika! 9

Çekimlerde çok eğlendiklerini açıklayan Asya Kasap, dizi için İzmir’den İstanbul’a geldiğini ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi. Ekip arkadaşlarının kendisine çok destek olduğunu ve çok güzel şeyler öğrendiğini belirten oyuncu, genç arkadaşlarıyla da kamera arkasında çok eğlendiklerini söyledi.