Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 9. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayınlandı!

Leke 9. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Final yapacağı ile ilgili iddialar ortaya atılmasına rağmen, Kanal D son anda fikir değişikliği yaparak Leke dizisini gelecek sezon da ekranda tutmaya karar verdi. Burak Sevinç ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Leke dizisi 9. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak yaz arası verecek.

Leke 9. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragmanı yayınlandı. Dizinin sezon finali 18 Haziran Salı günü ekrana gelecek. Murat, ameliyata giriyor! Neler olacağı merak konusu… Dizinin 9. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

9. bölümde yaşanacakların detayı ise şöyle: Şirin’in ifadesi sonrasında tüm gerçekler ortaya çıkıyor! Ekber’in Cem’e dinlettiği ses kaydında Yasemin’in başına gelen olaylar bir bir aydınlığa kavuşuyor. Cem ise son derece pişman ve perişan oluyor. Birkan ve Serpil kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanıyor! Murat ise yıllardır beklediği ameliyata sonunda giriyor! Yasemin ve Cem arasında buzlar eriyecek mi? Murat ameliyattan çıktıktan sonra duyacak mı?

Leke 9. Sezon Finali bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Genel Hikaye:

Yasemin’in hikayesi Almanya’da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat’ın ameliyatı için para biriktirmektedir. 

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur… Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir. 

Yasemin ve Cem’in hayatı; Cem’in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh…  Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk… Gurur mu galip gelecek aşk mı? 

 Oyuncular: Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan)