Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Lerzan Mutlu, o kararı duyunca çılgına döndü

Lerzan Mutlu, o kararı duyunca çılgına döndü

tarafından ker_def

Şarkıcı ve televizyon sunucusu Lerzan Mutlu, Kurban bayramına ‘Mutsuz’ giriyor., Mutlu’nun Beyaz Tv’deki ‘2. Dönemi’ çok kısa sürdü!

MedyaRadar’ın özel haberine göre Lerzan Mutlu, “Lerzan’la Yalnız Değilsin” programının sunuculuğundan alındı.

Beyaz Tv’nin yaz ekranının iddialı programı “Lerzan’la Yalnız Değilsin” programında sunucu değişikliğine gidildi. Programı aynı zamanda programın avukatı olan Duygu Çuhadar sunacak.

Kanal D’nin sabahları yayınlanan magazin programı ‘Renkli Sayfalar’ı Şule Zeybek ile sunan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu programı sona erince soluğu Beyaz Tv’de aldı. Büyük kanalların ekranları boşaltıp yaz uykusuna yattığı dönemde Beyaz TV de Lerzan Mutlu ile atv’de Müge Anlı’nın boşta kalan izleyicilerini kapmayı hedefledi.

Kayıpların bulunduğu, küslerin barıştırıldığı format Temmuz ayında ekranlara gelmeye başladı. Ancak, istenilen reytinglere ulaşılamaması ve izleyicilerden gelen yoğun tepki üzerine kanal yönetimi ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu’yu programın sunuculuğundan alma kararı verdi. Alınan bu karara Lerzan Mutlu üzülürken programı, aynı zamanda programın avukatı Duygu Çuhadar’ın sunacağını duyunca öfkelendiği ve kanalın patronu Osman Gökçek’e ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

Beyaz TV yönetimi programı avukat Duygu Çuhadar’a teslim etme konusunda geri adım atmadı. Avukat Duygu Çuhadar daha önce de tvnet’te ‘Avukatınıza Sorun’ programını hazırlayıp sunmuştu.