Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Lerzan Mutlu’nun televizyonda hayatının en büyük pişmanlığı!

Lerzan Mutlu’nun televizyonda hayatının en büyük pişmanlığı!

tarafından ker_def
Lerzan Mutlu, ortaya bir çıkacak her yeri bangır bangır inletecek!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu, artık televizyon projelerine değil de şarkıcılığa önem verecek.

Konservatuvar çıkışlı şarkıcı olduğunu söyleyen Lerzan Mutlu, yeni albümünün kendisi için bir milat olduğunu söyledi.

Serhat Tekin’in hazırlayıp sunduğu “Serhat’la Kayıttayız” programına konuk olan şarkıcı Lerzan Mutlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Televizyon ile özdeşleştirilmesinden rahatsız olan Mutlu, “Artık şarkıcılığımı ön plana aldım. Herkes beni televizyonla özdeşleştirdi ama ben konservatuvarlı bir şarkıcıyım. Kedi miyavlıyor gibi şarkı söyleyenler var. Kendime ‘Bir çık ortaya bangır bangır oku’ dedim. Artık şarkıcılığa ağırlık veriyorum’ şeklinde konuştu.

Büyük pişmanlığından da bahseden Lerzan Mutlu, kendisinin de yer aldığı magazin programı nedeniyle çok rahatsız olduğuna değindi.

Televizyonda magazin programı yaptığı için pişman olduğunu vurgulayan Lerzan Mutlu, “Bir daha asla toplu masada oturmayacağım çünkü zekanız insanların egolarını rahatsız ediyor ve alttan kuyunuzu kazmaya başlıyorlar” ifadelerini kullandı.

41 yaşındaki şarkıcı, hakkında yanlış bilinen şeyin ne olduğu sorusuna “Ben kavgacı bir insan değilim. Çok duygusal ve sulu göz bir kadınım ama beni ısıranı koparırım” cevabını verdi.

Aşk konusunda kısmetsizliğinden bahseden Lerzan Mutlu, şöyle konuştu:

“Karmaya inanıyorum. Galiba geçmişte ters bir şey yapmış olacağım ki aşk konusunda bir kısmetsizliğim var. Kafama göre birini bulsam şu saniye hemen evleneceğim ama kriterlerim yüksek. Sözünde duran adam benim için evlenilecek adam.”