Ana sayfa Sosyal Medya Levent Ülgen dizilerin vazgeçilmezi oldu; bir proje bitiyor, hemen diğerine başlıyor!

Levent Ülgen dizilerin vazgeçilmezi oldu; bir proje bitiyor, hemen diğerine başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1962 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Levent Ülgen, Türk dizi ve sinema sektöründe birbirinden çok farklı karakterlerde yer alarak izleyenleri her zaman şaşırtan bir isim olarak vazgeçilmez oyunculardan birisi haline geldi.

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında birbirinden farklı dizilerde izlediğimiz oyuncu hem komedi rolleriyle akıllardan çıkmıyor hem de dram hikayelerinde kötü adam olarak da yapımlara imzasını atıyor.

Akasya Durağı ve En Son Babalar Duyar gibi birbirinden eğlenceli yapımlarda, komedi ağırlıklı rolüyle izleyenlerin aklında çıkmayan Levent Ülgen, Kiralık Aşk dizisindeki Necmi gibi farklı bir karakter ile de ekranda yer aldı.

Kuzgun, Gençliğim Eyvah, Kaçış, Baba gibi birbirinden farklı dizilerde hep bir rol bulan ve izleyicilere de kendisini beğendirmeyi başaran bir isim Levent Ülgen…

Son yıllarda birbiri ardına yer aldığı dizilerdeki performansları ile göz doldurması bir yana, ünlü oyuncu, her rolünde bambaşka bir kimliğe bürünerek karakter yaratma ustasına dönüştü.

Levent Ülgen dizilerin vazgeçilmezi oldu; bir proje bitiyor, hemen diğerine başlıyor! 36

Geçen sezon Baba isimli dizide Selahattin karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Kaçış isimli Engin Akyürek’in Disney Plus için yazdığı hikayede de Ebu Abidin karakteri ile herkesi şaşırtmayı başarmıştı.

2023 yılında da ekranın vazgeçilmezlerinden birisi yine Levent Ülgen olacak. Bu sefer de usta oyuncuyu Show TV ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Aile isimli dizide izleyeceksiniz.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini başrolde buluşturan dizide iddialı başka isimler de var. Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik gibi oyuncularla birlikte Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer’i de yine Aile dizisinin kadrosunda görebileceksiniz.

Levent Ülgen dizilerin vazgeçilmezi oldu; bir proje bitiyor, hemen diğerine başlıyor! 37

Aslan ailesinin başından geçen olayların anlatılacağı yeni dizide Levent Ülgen’in nasıl bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacağı da merakla bekleniyor.