Ana sayfa Sosyal Medya Şahane Hayatım dizisinin en gizemli adamı Serkan Keskin!

Şahane Hayatım dizisinin en gizemli adamı Serkan Keskin!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında geçtiğimiz çarşamba akşamı iyi bir başlangıç yapan ve ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek izleyicilerin beğenisini kazanan Şahane Hayatım dizisinde etkileyici bir hikaye bulunuyor.

Onur Tuna, Hilal Altınbilek, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Yiğit Özşener ve Gökçe Eyüboğlu gibi etkili isimleri bir araya getiren dizide bir başka tecrübeli isim Serkan Keskin.

Daha önce birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandıran oyuncu, Niyazi karakteri ile yeniden televizyon ekranında yer alıyor.

Dizinin senaryosunun kendisini çok etkilediğinden bahseden oyuncu, “Bu zamana kadar yapılmış işlerden farklı buldum öncelikle, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir kadın karakterin peşinden gidiyoruz. Böyle işler ne yazık ki çok fazla yapılmıyor ekranlarda” diye konuştu.

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Şebnem karakterinin sırlarla dolu geçmişinde yer alan Niyazi karakteri dizinin en gizemli ismi olarak öne çıkacak. Dizinin ilk bölümünün ardından Niyazi karakteri ile dikkat çeken Serkan Keskin, önümüzdeki bölümlerde daha da çok merak edilecek gibi gözüküyor.

Niyazi karakterinden bahseden oyuncu, “Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi karakterini oynuyorum. Niyazi’yle ilgili ne desem hikayenin gizemini bozacağım için şu anlık bu kadar bilgi yeterli sanıyorum:)” diye konuştu.

Şebnem’in sırlarla dolu hikayesinin anlatıldığı dizide hikaye yapısı ve kurgusundan çok etkilendiğini saklamayan Serkan Keskin, Şebnem’in sırlarının ortaya çıkmasını kendisinin de heyecanla takip edeceğinden bahsetti.