Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundaki sürpriz, bir krizin bitişini anlatıyor!

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundaki sürpriz, bir krizin bitişini anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla ile Mecnun dizisinde büyük krizi neden olan küslük sonunda bitti! TRT1 ekranında 2011 yılında yayınlanmaya başlandığında büyük beğeni toplayan ve toplam 104 bölüm süren dizi, 2014 yılının Ocak ayında son kez izleyicilerle buluşmuştu. Aradan geçen 10 yıla yakın süreden sonra ekip tekrar bir araya geldi. Ancak yeniden buluşmak o kadar kolay olmadı ve üst üste krizler yaşandı.

Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı ile yönetmen Onur Ünlü’nün büyük çabaları sonucunda 2021 yılının yaz aylarında Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekileceği ortaya çıkınca herkes mutlu olmuştu. 2-3 sezonluk diye başlayan projenin Exxen’de ne kadar daha devam edeceği merakla bekleniyor. 2021 yılının sonbaharında yayınlanan 10 bölüm ile yeniden hayranlarını mutlu eden dizinin, beşinci sezonu ise yine 10 bölüm olarak Exxen’de paylaşıldı…

Altıncı sezonun çekimlerinin devam ettiği dizide eski ekibi yeniden bir araya getirme aşamasında çıkan krizler ustalıkla aşıldı. Bu krizlerden birisi de Erdal Bakkal olarak izlediğimiz Cengiz Bozkurt’un itirazıydı. Oyuncu, set ekibine karşı olumsuz tavırları nedeniyle Ahmet Mümtaz Taylan’a tepkiliydi ve onunla aynı sahnede yer almak istemiyordu.

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundaki sürpriz, bir krizin bitişini anlatıyor! 7

Exxen’de yayınlanan 20 bölüm boyunca da ikilinin yan yana bir sahnesi olmadı. Israrlar sonucunda Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ile aynı sahnede yer almayı kabul etti.

Üçüncü sezondaki 10 bölümün çekimlerinin tamamlanmasına az kaldı. Son 3 bölümde ise Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt ikilisini aynı sahnede görme fırsatınız olacak. Bu gelişme ile birlikte dizide daha önce krize neden olan bir konu daha kapatılmış oldu.