Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, gurme sevgilisinin yaptığı yemeği afiyetle yedi!..

İrem Helvacıoğlu, gurme sevgilisinin yaptığı yemeği afiyetle yedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kariyerinde büyük çıkış yapan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu çok yakında Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle yeniden ekranlarda olacak.

Seni Çok Bekledim ve Baş Belası isimli iki diziyle 2021 yılında farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, ayrıca yakın zaman önce çekimleri tamamlanan Kaçış isimli Disney Plus dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaştı.

İrem Helvacıoğlu hem iş hem de özel hayatında güzel bir dönemden geçiyor. Ünlü oyuncu, yeni yılın ilk günlerinde instagram hesabından yaptığı paylaşımla Yolaç Özcan ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Yeni yılı sevgilisiyle karşılayan oyuncunun Gurme ve şef Yolaç Özcan ile aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Sevgilisinin yaptığı yemeği yemeye doyamayan güzel oyuncu instagram hesabından bu anları hayranlarıyla paylaştı. İrem Helvacıoğlu, ‘Bana yemek düşer’ diyerek sevgilisinin yaptığı yemeği afiyetle yedi.

İrem Helvacıoğlu, gurme sevgilisinin yaptığı yemeği afiyetle yedi!.. 7

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu sık sık sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını paylaşarak mutluluğuna hayranlarını da ortak ediyor.

Öte yandan güzel oyuncunun yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk çok yakında TV8 ekranlarında görücüye çıkacak. Dizinin fragmanı yayınlandı ve ilk bölümde hamile hali ile ekrana yansıyacak olan oyuncu, büyük sempati topladı.

Hayranları, ‘Hamilelik çok yakışmış’ diyerek İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizideki görüntüsünü öne çıkartan yorumlar paylaştı.

Engin Öztürk ve Olgun Toker ile 10 yılı aşkın süredir arkadaşlığı bulunan İrem Helvacıoğlu, iki isimle aynı projede olduğu için de oldukça mutlu. İlk fragmanı beğenilen dizi sosyal medyada da çok konuşuluyor ve heyecanla bekleniyor.