Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hangi rolü oynasa izleyenleri mest eden Ahmet Mümtaz Taylan yeniden setlere dönüş yaptı!

Hangi rolü oynasa izleyenleri mest eden Ahmet Mümtaz Taylan yeniden setlere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Ahmet Mümtaz Taylan, uzun yıllardır Türk dizilerinde ve sinema sektöründe çok önemli rolleri ile varlık sergileyen usta bir oyuncu. 1965 yılında dünyaya gelen ve 58 yaşında olan Taylan, adeta arı gibi çalışmaya devam ediyor.

Devlet Tiyatroları’nda uzun yıllar hem oyuncu hem de idareci olarak görev alan Ahmet Mümtaz Taylan, 1989 yılından bu yana oyuncu olarak halkın karşısına çıkıyor. Birbirinden çok farklı rollerde izlediğimiz oyuncunun her rolü kendine has üslubu ile ortaya çıkarması, akılda kalıcı olması ve gençler için iyi bir örnek teşkil etmesi dikkat çekici bir durum.

Son yıllarda Halka, Alef, Arıza, Aziz, Kübra dizileri ile birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandıran oyuncu şimdi de Kopuk isimli dizi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, yılların getirdiği deneyim ile Kopuk dizisinin en önemli yan karakterlerinden birisini canlandıracak ve başrollerde yer alan Kaan Yıldırım, Seray Kaya ile Biran Damla Yılmaz’ın omuzuna yüklenen yükü hafifleten tecrübeli isimlerden birisi olarak öne çıkacak.

Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Güneş Hayat ve Merve Çağıran gibi dikkat çekici isimlerden oluşan kadrosu ile Kopuk dizisinin çok başarılı bir hikayeye sahip olduğunu belirtelim.