Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan’ın işi çok zor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan’ın işi çok zor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde artık Abdullah karakterini Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak. Dizide Abdullah çok etkili bir karakter ve bu şekilde öne çıkmasında usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in başarılı performansının da yattığını söylemek gerekiyor.

Ancak Settar Tanrıöğen bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede bulunuyor ve oyuncunun yeniden dizi setlerine dönmesi kolay gözükmüyor. İşte böyle bir ortamda yapımcı Gold Film tarafından Abdullah karakterini canlandıracak olan oyuncuda değişikliğe gidildiği bildirildi.

Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah karakterini artık yeni bölümlerde Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak. Ancak usta oyuncunun işinin çok da kolay olmadığı ortada. Taylan çok başarılı oyunculuk performansları ile hem sinema hem de dizi sektöründe çok iyi tanınan bir isim.

Geniş bir hayran kitlesi de bulunan Ahmet Mümtaz Taylan için Abdullah karakterini zorlaştıran nokta izleyicilerin Settar Tanrıöğen’in oyunculuğuna çok alışmış olması. Tanrıöğen’in kendine has tarzı ile ile Abdullah karakterini getirdiği bu noktada Ahmet Mümtaz Taylan’ın aynı etkiyi yaratması pek de kolay gözükmüyor.