Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, sınırları zorlamayı seven güzel!..

Özge Gürel, sınırları zorlamayı seven güzel!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç ve başarılı oyuncu Özge Gürel, hem yer aldığı projeler hem de özel hayatında meslektaşı Serkan Çayoğlu ile birlikteliği ve geçtiğimiz yaz gerçekleşen düğünüyle hep gündemde olan bir isim.

Şimdilerde yeni projesi Sipahi’nin hazırlıklarını sürdüren güzel oyuncu, Vogue Türkiye Dergisi’nin Kasım ayı sayısı  için objektif karşısına geçti.

Oyuncu dergiye kişiliğiyle ve hayata bakışı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Dümdüz, kalın duvarları olan bir karakter olmadığını belirten Özge Gürel, “Özge olarak sınırları zorlamayı seven ve iniş çıkışları olan biriyim. Bu, herkesle empati yapıp her karakteri anlamamı kolaylaştırıyor sanırım” sözleriyle kendini anlattı.

Özge Gürel, sınırları zorlamayı seven güzel!.. 8

Oyuncu çok yakında Show TV ekranında yayınlanacak Sipahi isimli yeni aksiyon dizisinde Kaan Yıldırım ile başrolü paylaşacak.

Özge Gürel, sınırları zorlamayı seven güzel!.. 9

Diziyle ilgili konuşan oyuncu, “Ben bayağı heyecanlıyım diziyle ilgili. Ben bir senaryoyu okurken ya da bir karakter ile ilgili karar verirken ilk önce, öfkesi nereden geliyor karakterin. İlk defa öfkesi adaletsizlikten gelen bir karakter oynayacağım. Bu benim için çok heyecanlı” açıklamasında bulundu.

Oyuncu kariyerinde ilk kez adalet arayışını bu kadar güçlü şekilde sergileyen bir karakter ile yer alacağı için de kendisi için Sipahi dizisinin bir ilki temsil edeceğinden söz etti.