Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Tanlar’dan hayranlarına hem dizi hem de imaj müjdesi!

Leyla Tanlar’dan hayranlarına hem dizi hem de imaj müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Leyla Tanlar, 2014 yılında Paramparça isimli dizideki Cansu karakteri ile büyük popülerlik elde etti. Sonraki süreçte iyi yapımlarda rol alarak tecrübelerini artıran oyuncu, en son 2019 yılında Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde yer almıştı.

Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere’nin de rol aldığı Ferhat ile Şirin dizisi ne yazık ki beklenen ilgiyi görmemiş ve sadece 6 bölüm sürmüştü. Leyla Tanlar ise o diziden sonra ekranda bir daha görünmedi. Pandemi döneminde dinlenmeyi tercih eden oyuncu yeniden setlere adımını attı.

Kaçış isimli dijital dizinin kadrosuna Leyla Tanlar da katıldı. Gaziantep’te başlayan çekimlerde yer alan oyuncu, yeni bir heyecan daha yaşıyor… Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi savaş muhabiri iki karakterin yaşadıklarını anlatıyor.

Onur Bay, Adem Yılmaz, Sezin Uzun Bekiroğlu, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Aras Aydın ve Serkan Genç gibi isimlerle birlikte kadroda Leyla Tanlar da yer alıyor.

İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanacak olan Kaçış dizisinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yürütüyor.

Leyla Tanlar'dan hayranlarına hem dizi hem de imaj müjdesi! 8

Yaz aylarında saçlarını sarıya boyatarak imaj değişikliği yapan Leyla Tanlar, Kasım sonunda ise bir kez daha imajını yeniledi.

Ünlü oyuncu bu sefer de siyah saçları ile dikkat çekti ve hayranları ile yeni imajını paylaştı. Esmer halini daha çok beğendiklerini belirten hayranlar birçok iltifat içerikli yorum yaptı.

Leyla Tanlar'dan hayranlarına hem dizi hem de imaj müjdesi! 9

Leyla Tanlar, son dönemde sosyal medyada da pek aktif değil. Nadiren paylaşım yapan oyuncuya hayranlarından büyük ilgi var