Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Akyürek’e bir sürpriz ödül geldi!

Adım Farah dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Akyürek’e bir sürpriz ödül geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisiyle en son ekranlara gelmişti Engin Akyürek. Ardından Disney Plus için çekilen ve hikayesi de kendisine ait olan Kaçış dizisiyle çok konuşuldu. İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer aldığı dizi, aynı zamanda Disnep + platformunun ilk yerli orijinal yapımı olarak da çok büyük önem taşıyordu.

Dizinin uluslararası alanda da ses getirmeye başladığı bir süreç yaşanmakta. Engin Akyürek de diğer dizileriyle dünya çapında, özellikle Latin Amerika’da kazandığı şöhretini giderek büyütüyor. Tam da bu dönemde son derece iddialı bir yapım olan Adım Farah dizisiyle ekranla gelmeye hazırlanıyor.

İlk olarak Aslı Enver’in oynayacağı ancak sonradan oyuncunun hamile olmasıyla rolün Demet Özdemir’e gittiği Adım Farah’ta Engin Akyürek’in rolü heyecanla bekleniyor hayranları tarafından. Başarılı oyunculuğu ile yer aldığı projelerde adından söz ettiren Akyürek, ulusal ve uluslararası ödül törenlerinde de aday oluyor ve ödüller alıyor.

Adım Farah dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Akyürek'e bir sürpriz ödül geldi! 8

Son olarak oyuncuya gelen ödül ise Altın61 Ödülleri töreninden! Üniversite öğrencileri tarafından kurulan ve bağımsız bir ödül töreni olan Altın61’in bu yıl 8.si düzenlendi. İnternet üzerinden yapılan oylamalarda ödüller de dağıtılmaya başlandı.

Adım Farah dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Akyürek'e bir sürpriz ödül geldi! 9

Disney + platformundaki Kaçış dizisi “Yılın En İyi Dijital Dizisi” seçilirken, Engin Akyürek de “Yılın En İyi Dijital Dizi Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu. Hikayesini kendi yazdığı dizisinin en iyi dijital dizi seçilmesinin yanı sıra kendisi de ödül alan oyuncu, bir bakıma platformdan iki ödül almış oldu.

Akyürek, şu sıralar çekimleri başlayan dizisi için sette olduğundan, ödül törenine gidemedi ama instagram hesabından yaptığı paylaşım ile teşekkürlerini sundu.

Bu arada Engin Akyürek’in Adım Farah dizisinde Tahir isimli bir mafya üyesini canlandıracağı belirtilmekte. Fox TV’de yayınlanacak dizide ayrıca Fırat Tanış, Ali Sürmeli, Lale Başar, Mert Doğan, Kemal Burak Alper de rol alıyor.