Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Oğulcan’ı Cihan Şimşek hem ödül aldı hem evlilik kararını duyurdu!

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan’ı Cihan Şimşek hem ödül aldı hem evlilik kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi oyuncuları son dönemde ödül törenlerinde boy gösteriyor. Hem dizinin hem de genç isimlerin birbiri ardına aldıkları ödüller de gündem oluyor. Bu isimlerden birisi de Cihan Şimşek oldu.

Oğulcan Eren karakterini canlandıran Cihan Şimşek, sergilediği başarılı performans ile göz dolduran isimlerden birisi oldu. 1992 yılında Almanya’da dünyaya gelen oyuncu, televizyon reklamları ile tanındı.

Bez bebek isimli dizideki Selim karakteri ile çocuk oyuncu olarak 2009 yılında setlere adım atan Cihan Şimşek, Medcezir gibi önemli bir projede de bulunmuştu. Beni Böyle Sev dizisi dışında 4N1K projesi ile gündeme gelen Cihan Şimşek, ayrıca birçok sinema filminde de rol aldı.

Son dönemde Kardeşlerim dizisindeki Oğulcan karakteri ile öne çıkan ve sosyal medyada da çok sevilen oyuncu, aldığı ödülün mutluluğunu yaşadı.

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan'ı Cihan Şimşek hem ödül aldı hem evlilik kararını duyurdu! 7

KKTC Türkiye Sanat Ödülleri töreni yapıldı ve ‘en iyi çıkış yapan genç oyuncu’ olarak ödüllendirilen Cihan Şimşek, “Mutluyum, böyle geceler güzel oluyor. Şimdi setten geldim, buradan yine sete gideceğim. Yoğun bir programım var” diye konuştu.

Dizide çekimlerin güzel gittiğini ve reytinglerin de herkesi memnun ettiğini belirten Cihan Şimşek, senaryonun güzel olduğunu ve oyuncu olarak da bunun karşılığını vermeye çalıştıklarını söyledi.

Diziden sonra hayatında pek bir şeyin değişmediğini belirten genç oyuncu, yaz ayında sevgilisi Sinem Şimşek ile evleneceği bilgisini de verdi.

Yoğunluğun güzel olduğunu ve hayatında her şeyin güzel gittiğini anlatan Cihan Şimşek, 2022 yılında evlilik konusunda adım atacaklarını ifade etti.