Ana sayfa Dizi Haberleri Macit Koper kısmet olmadı ama Hekimoğlu’nda oğlunu izledik!

Macit Koper kısmet olmadı ama Hekimoğlu’nda oğlunu izledik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin reytingleri geçen sezona göre düşük kalsa da hikayesi izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz bölümünde fotoğrafçı İlker rolünde izlediğimiz Gün Koper dikkat çekici bir performans sergiledi.

Gün Koper, usta oyuncu Macit Koper’in oğlu… Magazinde görünmeyen bir isim… 2011 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Gün Koper’i Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Osman karakterinin büyümüş hali ile de hatırlayabilirsiniz. Oyuncu, 2018 yılında Dip isimli dizide yer aldıktan sonra bir süredir ekranda görünmemişti. Oyuncu, Hekimoğlu dizisi ile yine hayranlarını etkiledi.

Babası Macit Koper ise Türk Sineması’nın usta ismi ve birçok role hayat verdi. Dizilerde de izlediğimiz Macit Koper, Muhteşem Yüzyıl’da Lala Mustafa Paşa olarak akıllarda kalmıştı. Kimi Hayranlar ise Siyah Beyaz Aşk’taki Azad olarak da hatırlayabilir. Macit Koper son dönemde Ramo dizisinde Durdu Baba rolünde yer aldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Gün Koper’in Hekimoğlu dizisindeki performansını övdü ve Macit Koper’e de gönderme yaptı.

İşte o yazı: ‘Hekimoğlu’ her hafta konuk oyuncu alıyor diziye… Bu haftanın hastası genç fotoğrafçı İlker rolünde Gün Koper’di. Az ve öz iş yapıyor. Magazin ortamında bulunmuyor. Halbuki şöhretli bir ailenin çocuğu.

Macit Koper kısmet olmadı ama Hekimoğlu'nda oğlunu izledik! 8

Baba Macit Koper. ‘Aşk ve Devrim’ filminde izledim ekranda. Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyordu. ‘Hekimoğlu’nda görünce sevindim. Hani yıllar sonra bir tanıdığa rastlar gibi bir duygu. İyi bir oyuncu. Kendi tercihidir, bundan sonra ekranda görülür mü? Biz isteriz tabii ki…

Babası da oynayacaktı

Macit Koper kısmet olmadı ama Hekimoğlu'nda oğlunu izledik! 9

Bu arada Macit Koper’e de bu bölümde yer alması için teklif götürülmüş. “Kısmet olamadı” dediler. E hoş olurdu yani baba ve oğlu.”