Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde yine sarsıcı bir hikaye, yine gözyaşları sel olacak!

Kırmızı Oda dizisinde yine sarsıcı bir hikaye, yine gözyaşları sel olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kırmızı Oda dizisinin 9.yeni bölümü 30 Ekim’de yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde neler yaşanacağı ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Burcu Kara ve Beyti Engin’in konuk oyuncu olarak katılacağı dizide, Melisa Sözen’in Alya karakteri de hikayesini sürdürecek.

Dizinin en ilgi çekici konularından birisi Meliha’nın hikayesi olmuştu. Evrim Alasya’nın canlandırdığı karakter, izleyicileri derinden sarsmıştı. Bu sefer ise Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Meliha’nın kızı Melek, Doktor Hanım ile görüşmeye gelecek. Yani 9. bölümde bomba gibi konular var…

Bir başka göz yaşartacak hikaye ise, Burcu Kara ve Beyti Engin’in Zuhal ve Cenk karakterleri olarak diziye katılmaları sonucunda, kızları Duygu’nun sarsıcı hikayesine tanık olacaksınız… Peki başka neler yaşanacak? İşte 9. bölümden diğer detaylar:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, İstanbul’da da annesinin hışmından kurtulamayan Alya (Melisa Sözen) kabus gibi geçen günlerini anlatırken; Doktor Hanım’ın odasından büyük bir ikilem içinde ayrılan Garip (Celil Nalçakan) bu kez kararını vermiş olarak tekrar kliniğe geliyor.

Kliniğe annesi Zuhal (Burcu Kara) ve babası Cenk (Beyti Engin) ile birlikte gelen genç Duygu’nun sarsıcı hikayesi Doktor Ayşe’yi hayli zorluyor. Kırmızı Oda’nın bu haftaki büyük sürprizi ise Meliha’nın (Evrim Alasya) kızı Melek’in (Nilsu Yılmaz) kliniğe ziyareti olacak.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, dokuzuncu bölümü ile 30 Ekim Cuma akşamı TV8’de.

Oyuncular: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı