Ana sayfa Dizi Haberleri Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel kendini resme verdi!..

Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel kendini resme verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Hande Erçel ismi son haftalarda sürekli magazin basınının gündeminde. Güzel yıldızın adı önce, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Haklarında çıkan aşk haberlerini uzun süre reddettikten sonra beraber çıktıkları Maldivler tatilinde birlikteliklerini ilan eden Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bu kararı güzel oyuncu Hande Erçel’in aldığı Kerem Bürsin’in barışma çabalarına Erçel’in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği konuşuldu. Erçel’in, arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği söylendi.

Hakkında çıkan haberlere kulaklarını tıkayan ünlü oyuncu kendini resme verdi. Resim yaptığı bilinen Hande Erçel instagram hesabından yaptığı tablonun önünde pozunu paylaştı.

Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel kendini resme verdi!.. 9

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile hakkında çıkan ayrılık haberlerinin ardından meslektaşı Demet Özdemir ile yaşadığı rol polemiğiyle de gündeme gelmişti. İddialara göre; Hande Erçel’in sevişme sahnesinden dolayı rahatsızlık duyup kabul etmediği rolün sahibi Demet Özdemir oldu.

Bu şekilde haberler çıkınca, Disney Plus için çekilecek projenin konusu da oyuncunun hayranları arasında merak yarattı. Oyuncu, her iki konuda da sessizliğini korumaya devam ediyor.

Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel kendini resme verdi!.. 10

Hande Erçel şu sıralar resim yaparak ve köpekleriyle vakit geçirerek stres atıyor. Instagram’daki takipçi sayısı 26.5 milyona ulaşan güzel oyuncu bu anları takipçileriyle de paylaşıyor.

Hande Erçel’in paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor. Öte yandan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sosyal medyada birbirini takip etmeye devam etmesi ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmemeleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel kendini resme verdi!.. 11