Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Süslü Korkuluk’un hikayesi belli oldu!

Merakla beklenen Süslü Korkuluk’un hikayesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’u başrollerde bir araya getiren Süslü Korkuluk gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ederken hikayesi de belli oldu.

Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un senaryoya tamam demesiyle ortaya çıkan Süslü Korkuluk dizisi şimdiden çok büyük merak uyandırdı. İlk tanıtımı 2022’nin ilk günü yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunun oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.

Dizinin hikayesi ise en büyük merak konusu. Bugüne kadar Süslü Korkuluk’un konusuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak nihayet hikayesiyle ilgili ilk tüyo geldi. Buna göre dizide gelinlik diktiği kadına aşık olan bir modacının hikayesi anlatacak. Bu modacıyı Çağatay Ulusoy canlandıracak.

Olgun Şimşek

OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek dizi için çalışmalar son hız sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna katılan son isim yetenekli oyuncu Olgun Şimşek oldu. Deneyimli oyuncu Olgun Şimşek, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaşar, Ramo dizisinde Changir rolüyle hayranlarının karşına çıkmıştı.

Dizi için teklif götürülen bir isim de Fatih Artman. En son Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Çınar karakteriyle ekrana gelen yetenekli oyuncunun teklifi düşündüğü, henüz kabul etmediği belirtiliyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı yayınlanalı tam bir ay oldu. Ancak dizi hala çekimlere başlamadı. Oyuncu görüşmeleri süren dizinin ne zaman sete çıkacağı çok büyük merak konusu. Henüz net bir tarih yok ancak önümüzdeki günlerde çekimlerin başlaması bekleniyor.