Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi reytingde bombayı patlattı! Ancak ortada küçük bir sorun var!

Mahkum dizisi reytingde bombayı patlattı! Ancak ortada küçük bir sorun var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, düşük reytingler nedeniyle arka arkaya erken final yapan dizilerinden sonra aradığı başarıyı nihayet Mahkum’la ulaştı. İlk bölümüyle reyting savaşına hızlı bir giriş yapan dizi dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle zirveye ulaştı. Ancak izleyiciler dizinin gidişatıyla ilgili bir probleme dikkat çekti.

Başrollerinde yer alan Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken Mahkum dizisi Fox TV’ye ilaç gibi geldi. Kanal, bir süredir ekrana koyduğu dizilerin düşük reyting almasından ve erken vedasından muzdaripti. Hatta bu yüzden izleyicilerin de tepkisini çekmişti.

Ancak stoklarında en sona sakladığı Mahkum dizisiyle nihayet aradığını buldu Fox TV. Ekrana geldiği ilk bölümüyle reytinglere hızlı bir giriş yapan dizi dün akşam ekrana gelen beşinci bölümüyle zirveye ulaştı.

Mahkum dizisi reytingde bombayı patlattı! Ancak ortada küçük bir sorun var! 12

Dün akşam yine Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuklarını resmen döktürdüğü Mahkum dizisi reytinglerde tüm kategorilerde birinciliği elde etti. Hem de çok yüksek puanlarla.

Bu durum elbette kanal ve dizi ekibi kadar izleyicileri de çok sevindirdi. Dizinin izleyicileri mutluluklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Ancak küçük bir soruna da dikkat çekti.

Mahkum dizisi reytingde bombayı patlattı! Ancak ortada küçük bir sorun var! 13

Bazı izleyiciler Mahkum’da hikayenin şimdiye kadar, orijinali olan Kore dizisi Defendant’la bire bir aynı gittiğine dikkat çekti. Yani hikayeye hiçbir ekleme yapılmadı. Mahkum’un orijinal versiyonu 18 bölüm sürmüştü. Dolayısıyla eğer hikayeye ekleme yapılmazsa izleyici Mahkum’un kısa ömürlü olabileceğine dikkat çekti.

Elbette senaristler bu kadar ilgi gören dizinin devam etmesi için hikayeye ekleme yapacaklardır. Ancak dizi için bu da bir risk. Yapılacak eklemeler hikayenin dallanıp budaklanarak farklı noktalara gitmesine neden olacak.

Dolayısıyla Mahkum başarılı oldu ancak bundan sonrası çok önemli. Reytinglerde çok başarılı olan diziyi uzatmak için hikayeye yapılacak eklemelerin dozunu ayarlamaktaki hüner senaristlere düşüyor.