Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde Seray Kaya ile Onur Tuna uyumunu çok beğenenler için ayrılık şoku!

Mahkum dizisinde Seray Kaya ile Onur Tuna uyumunu çok beğenenler için ayrılık şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizi, başarılı bir dizi çiftini bir araya getirdi. Başrolde yer alan Onur Tuna ve Seray Kaya ikilisi, dizi hayranlarından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta bir dergiye verdikleri özel pozlarla da gündem olan ikili, iyi bir uyum yakaladı.

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Mahkum, çok iyi bir hikayeye sahip ve çok da iyi reytingler almaya devam ediyor. Dizi hayranlarının her bölümünü merakla beklediği Mahkum’da yaşanan büyük değişim planı izleyicileri şok etti.

Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya, tam da hikayenin en önemli dönemine girilmişken vedaya hazırlanıyor… Uğraş Güneş’in senaryosunu yazmakta olduğu dizinin önümüzdeki bölümlerinde Cemre karakterinin hikayeye veda edeceği ortaya çıktı.

Mahkum dizisinde Seray Kaya ile Onur Tuna uyumunu çok beğenenler için ayrılık şoku! 8

Tabii ki bu durum Mahkum dizisi hayranları için beklenmedik bir şok oldu. Bir başrol oyuncusunun dizinin en hareketli döneminde veda ediyor olmasının altındaki neden merak ediliyor. Seray Kaya neden ayrılıyor? İddialar Cemre karakterinin hikayesinin bittiği için ayrıldığına yönelik olsa da akıllarda bir şüphe de kaldı…

Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile çok iyi bir çıkış yapan Seray Kaya, ardından Kuruluş Osman dizisinde de başarılı bir performans ortaya koymuştu. Oyuncu, ekrana Mahkum dizisiyle yeniden döndü ama, sezon bitmeden hikayeye veda edecek.

Mahkum dizisinde Seray Kaya ile Onur Tuna uyumunu çok beğenenler için ayrılık şoku! 9

Onur Tuna ile yakaladıkları uyum ile sosyal medyada çok konuşulan güzel oyuncu, kendisine gelen yeni teklifleri değerlendirmeye de başladı. Seray Kaya, son dönemde birbiri ardına gelen dizi projelerinden birisine dahil olur ise, şaşırmamak lazım.