Ana sayfa Sosyal Medya Hakkında sık sık çapkınlık haberleri çıkan oyuncu Kubilay Aka aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu!..

Hakkında sık sık çapkınlık haberleri çıkan oyuncu Kubilay Aka aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde ‘Bulut’ karakterine hayat veren oyuncu Kubilay Aka, YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu. Ünlü oyuncu programda, iş ve özel yaşantısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“İş ve özel hayatımda mutlu ve huzurlu olduğum bir dönemdeyim” açıklamasını yapan Kubilay Aka, magazin basınında hakkında sık sık çıkan çapkınlık haberleriyle ilgili olarak da şu açıklamayı yaptı;

“İlk başlarda bu haberler beni çok rahatsız ediyordu sonra baktım ki bu tip şeyler çevremde de çok oluyor. Bir kadın ile erkek dertleşebilir, birlikte kahve içebilir bu illaki sevgili oldukları anlamına gelmez. Birlikte haberim çıkan herkes arkadaşım hatta kuzenimle bile yazdılar. Artık bu haberleri çok takmıyorum gülüp geçiyorum.”

Hakkında sık sık çapkınlık haberleri çıkan oyuncu Kubilay Aka aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu!.. 7

Oyuncunun adı en son Maske Kimsin Sen adlı yarışma programında birlikte yarıştığı oyuncu Aslı Bekiroğlu ile anıldı. Kubilay Aka bu konu ile ilgili olarak da, “Aslı’yla da haberleri görünce birbirimizi arayıp güldük, o da benim arkadaşım” şeklinde konuştu.

Gece hayatını sevmediğini belirten yakışıklı oyuncu, “Kırk yılda bir çıkarım, doğa vakit geçirmeyi daha çok severim” şeklinde konuştu.

Kubilay Aka şu an da hayatında birisi olmadığını belirterek; “Hayatımda biri yok, işe ağırlık verdiğim bir dönemdeyim. Çukur dizisinden sonra az iş yaptım ve dinlenmek istedim şimdi çalışma zamanı benim için. Kendimle ba şbaşa kalıp kendimi keşfetmek istediğim bir dönemdeyim, onun için kimseyi hayatıma almak istemiyorum o kişiye de haksızlık olur” dedi.

Oyuncunun, rol aldığı Oğlum dizisi ve ailesi hakkındaki samimi pek çok açıklamasının yer aldığı röportajın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;