Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Erkek Severse kafa yormayan, tatlı ve masum bir dizi!

Finale giden Erkek Severse kafa yormayan, tatlı ve masum bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanmakta olan yerli yapımlardan birisi de Erkek Severse. Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Bein Connect’in son dönemde öne çıkmasını sağlayan Erkek Severse, Türkiye’de olduğu kadar yurt dışındaki dizi hayranları tarafından da büyük merakla takip edilen bir yapım oldu. Erkek Severse’nin yeni bölümleri her hafta Bein Connect platformuna ekleniyor ve izleyiciler de yeni bölümleri merakla bekliyor.

Dizinin şimdiye kadar 18 bölümü izleyicilerle buluştu. Geriye kalan bölüm sayısı ise 8… 26. bölümü ile birlikte Erkek Severse isimli dizinin final yapacağı da ortaya çıkmıştı. Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın da kadrosunda bulunduğu dizinin yapımcısı ise Gold Film. Ömür Atay’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hayranları ise hikayeden memnun.

Dizinin kadınların sürekli manipüle edildiğini vurguladığı sahneler dikkatleri çekti. Bir dizi hayranı, “Kafa yormayan, tatlı ve masum bir senaryosu var” diye yorum bıraktı. Aşırı kompleks sahneleri olmamasıyla da izleyenlerin gönlünü kazanan Erkek Severse’nin başrolünde Alperen Duymaz ile Büşra Develi buluşmasının da güzel bir dizi çiftini ortaya çıkardığının düşünenler çoğunlukta…

Her yeni bölümü perşembe akşamları paylaşılan Erkek Severse dizisi, 8 bölüm daha yayınlanacak ve 26. bölümüyle birlikte de izleyicilerine veda edecek.