Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum’un Cemre’si Seray Kaya yeni yaşına babasının mezarı başında girdi!..

Mahkum’un Cemre’si Seray Kaya yeni yaşına babasının mezarı başında girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Şirin’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Seray Kaya şu sıralar Fox TV’nin Mahkum dizisinde avukat’ Cemre’ olarak ekranlara geliyor.

Oyuncu, 4 Şubat’ta 30 yaşına bastı. Seray Kaya doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Seray Kaya’nın babası Hasan Kaya, oyuncunun doğum günü olan 4 Şubat tarihinden bir gün önce 3 Şubat 2019’da kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

Babasının kaybından dolayı büyük üzüntü yaşayan oyuncu kendi doğum gününde babasının mezarı başında çok özlediği babasını andı.

Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya yeni yaşına babasının mezarı başında girdi!.. 13

Paylaşımına, ‘İyi ki doğdum baba’ yazan oyuncu babasının kucağında oturduğu küçüklük fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlarıyla takipçilerine duygusal anlar yaşatan Seray Kaya’nın sevenleri yorumlarıyla oyuncuya destek oldular.

Yeni yaşını üç yıl önce hayatını kaybeden babasının mezarı başında kucaklayan oyuncu, “Babamı çok özledim… Kara kızın 30 oldu. Şimdi yeni yaşımı kucaklıyorum yanı başında. Canım babam, biz senden razıyız, Allah da senden razı olsun” mesajıyla hayranlarını duygulandırdı.

Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya yeni yaşına babasının mezarı başında girdi!.. 14

Oyuncu, babasının vefatından dolayı yaşadığı acıyı şu sözlerle ifade etmişti; “Babam… Hani derler ya babasının kızı… Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet, sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım.”

“Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ‘Arkanda dağ gibi baban var’ derdin. Hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum.”