Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Makarna değil, dizi yap Serenay Sarıkaya!

Makarna değil, dizi yap Serenay Sarıkaya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Magazin gündeminde Cem Yılmaz ile ayrılığı ile konuşulmaya devam eden Serenay Sarıkaya, en son Alice müzikalinde yer almıştı. Ancak proje pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon sona erdi. Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı gibi çekimleri yoğun geçen bir dizide yer almalarından sonra, bir de pandemi şartları nedeniyle müzikalin akıbeti belirsiz.

Serenay Sarıkaya’nın Bergen filmi de yine salgın hastalık nedeniyle belirsizliğini koruyor. 2020 yılında proje için büyük hazırlık yapan oyuncu, hem ses eğitimi almış hem de Bergen rolü için yoğun çalışmalar yapmıştı. Şimdilik filmin de ertelenmesi sonrasında ünlü oyuncunun ne yapacağını hayranları merakla bekliyor.

Sosyal medyada paylaşımları ile ilgi gören oyuncu, “Makarna pişirmek ciddi bir şeydir” notuyla mutfağa girdiğini gösteren fotoğrafını yayınladı.

Hayranları, ünlü oyuncunun aşçılığını çok merak ettiklerini, hangi yemekleri yapabildiğini sordu.

Bir hayranı ise “Makarna yapma Serenay, dizi yap” diye yorum bıraktı. Ekranda Medcezir ve dijital platformda da Fi dizisinden bu yana görünmeyen Sarıkaya’nın takipçileri, yeni bir dizide rol almasını çok istiyor. Oyuncuya birçok teklif gelmesine rağmen şimdiye kadar hiçbirini kabul etmedi.

Makarna değil, dizi yap Serenay Sarıkaya! 7