Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım adım finale giden Sefirin Kızı dizisinde önce sevindiren sonra üzen gelişme!

Adım adım finale giden Sefirin Kızı dizisinde önce sevindiren sonra üzen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi adım adım finale doğru ilerliyor. Son 5 bölümü kalan dizinin 52. bölümü itibari ile izleyicilerine veda etmesi bekleniyor.

Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından hikayeye Mavi karakteri ile dahil olan Tuba Büyüküstün, hayranlarını mutlu eden bir geri dönüş yaptı. Ancak Sefirin Kızı dizisinin sevenleri bir bir hikayeyi terk etmeye başladı. Dizinin reytingleri de bu nedenle son dönemde düşüş sergiledi ve final de kaçınılmaz oldu.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisini ekranda izlemeyi sevenler için geride sadece 5 bölüm kaldı. 12 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 48. bölümden ilk fragman yayınlandı. Mavi’nin hamile olması izleyicileri çok mutlu etmişti. Ancak, Mavi’nin bebeği aldırmak istediğine yönelik 48. bölüm fragmanında verilen mesaj üzücü oldu.

Bakalım Sancar bu durumu engelleyebilecek mi? Sefirin Kızı dizisi hayranlarının heyecanla bekledikleri 48. bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.