Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde bu bölümden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Maraşlı dizisinde bu bölümden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın bu akşam ATV’de yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek şaşırtıcı gelişmeler dengeleri değiştirecek.

Dizide bu akşam; Maraşlı’nın istihbarata çalıştığı için ailesine girdiğini öğrenen Mahur büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Maraşlı ise Mahur’a kendisini affettirmek için yaşadıklarını anlatmak için pes etmiyor. Yeni bölümde Necati öz babasının aslında Aziz olduğunu öğreniyor. Tüm hayatını Türel ailesine kötülük yapmakla geçiren Necati vicdan muhasebesine giriyor. Savaş’ın elinden Aziz ve İlhan’ı kurtarmak isteyen Necati’ye yardım eden kişi ise Maraşlı oluyor.

Mahur’a kendisini afettirmek ve ailesini kurtarmak için mücadele eden Maraşlı’yı ise bölüm finalinde izleyenleri ters köşeye yatıracak büyük bir sürpriz bekliyor.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam 20.30’da ATV’de ekrana gelecek.