Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada pazar akşamının lideri Teşkilat oldu! Tek rakibini ezdi geçti!

Sosyal medyada pazar akşamının lideri Teşkilat oldu! Tek rakibini ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bayram tatili sebebiyle 16 Mayıs pazar akşamı sadece iki dizinin yeni bölümü yayınlandı: Teşkilat ve Kefaret. Büyük mücadeleden galip olarak Teşkilat çıktı. Hem de ezici bir çoğunlukla.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 16 Mayıs Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi TRT1 dizisi Teşkilat oldu.

Bu sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Teşkilat’ın 11. bölümü 16 Mayıs Pazar akşamı yayınlandı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Mehmet Usta, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finaline hazırlandığı açıklandı.

14’üncü bölümde sezona veda edecek dizi ekibi eylül ayında yeniden bir araya gelecek ikinci sezon çekimlerine başlayacak. İddialı sahneleri ve etkileyici senaryosuyla izleyicilerin milliyetçilik damarını kabartan Teşkilat dizisi hakkında 39.266 paylaşım yapıldı. Bu yoğun paylaşım sayesinde Teşkilat, sosyal medya paylaşımlarında günün birincisi oldu. Dizi reytinglerde de zirvede yerini aldı.

Sosyal medyada pazar akşamının lideri Teşkilat oldu! Tek rakibini ezdi geçti! 7

Fox TV dizisi Kefaret ise Teşkilat’ın çok çok gerisinde kaldı. Hikayesi ile öne çıkan ve Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ile Yurdaer Okur’un rol aldığı dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 1.216’da kaldı.

Reytinglerindeki düşüşle dikkat çeken Kefaret dizisi 16 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 26. bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü 5. sırada tamamladı.