Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde kimse bu kararı beklemiyordu!

Maraşlı dizisinde kimse bu kararı beklemiyordu!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” bu akşam ATV’de yayınlanacak yeni bölümüyle çok konuşulacak. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilediği dizinin 17. yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Alina ve Burak ikilisi son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular oldu. Mahur ve Celal karakterleri milyonlarca ileti alarak geçen hafta en beğenilen dizi çifti olarak seçildi… Ancak sosyal medya desteğine rağmen dizinin reytinglerinin de iyi gitmediğini ve bir düşüş trendi içinde olduğunu hemen hatırlatalım.

Maraşlı dizisinde 17. yeni bölüm heyecanlı olaylara sahne olacak. Maraşlı’nın yeni kararını kimse beklemiyordu. Artık Mahur da gerçekleri öğrenecek. Dizinin merakla beklenen bölümünde; Hilal’in kurşunuyla vurulan Necati, Mahur’a kendisini yaralayanın Maraşlı olduğunu söyleyecek. Ağabeyi Necati’den duyduklarıyla Mahur, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak.

Heyecan dolu bölümde Maraşlı istihbarattan istifa ederek Mahur’a her şeyi anlatmaya karar verecek. Maraşlı, Mahur’a ailesindeki hainin ağabeyi Necati olduğunu söyleyecek mi?, Maraşlı, istihbarata çalıştığını Mahur’a itiraf edebilecek mi? sır düğümleri bu akşam yayınlanacak yeni bölümde çözülecek.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam saat 20.30’da ATV’de ekrana gelecek.