Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın yapımcısı yazdı, yazdığına bin pişman oldu! İzleyici 2. sezon onayını bekliyor!

Maraşlı’nın yapımcısı yazdı, yazdığına bin pişman oldu! İzleyici 2. sezon onayını bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinin 17. bölümü bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sezon sonuna yaklaşırken izleyicinin aklında tek bir soru var: İkinci sezon onayı verilecek mi?

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” bu akşam ATV’de yayınlanacak. Seyirci yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Maraşlı dizisi her ne kadar sosyal medyada çok başarılı olsa da reytinglerde istenen başarıyı gösteremiyor. Dizinin reyting rakamlarındaki düşüş dikkat çekici. Ancak dizinin ana karakterleri Mahur ve Celal, sosyal medyanın en çok konuşulan çifti olmaya devam ediyor.

blank

Maraşlı izleyicisinde ise tepki çok büyük. Zira izleyici haftalardır dizinin tanıtımının yeterince yapılmadığına dikkat çekiyor, yapımcıların diziye sahip çıkmadığı iddia ediliyor.

Nitekim dizinin yapım şirketi TIM’s Productions’ın ortaklarından Burak Sağyaşar’ın Twitter’da yaptığı son paylaşıma gelen yorumlar seyircinin bu konuda ne kadar kızgın olduğunu gösterdi.

Burak Sağyaşar, Twitter hesabından bölümün bu akşam yayınlanacak fragmanını paylaştı. Yorum olarak da “#Maraşlı BU HAFTA YI-KI-LI-YOR!!! MEHMET İNCE YAŞIYOR MU??” diye yazdı.

blank

Bu paylaşım üzerine izleyicinin tepkisi gecikmedi. Diziye sahip çıktığı için şaşırdığını dile getiren izleyiciler, acilen ikinci sezon onayının duyurusunu beklediklerini yazdı.

Bir izleyici hemen “#Maraşlı her hafta yıkılıyor Burak bey biz çok severek ve beğenerek takip ediyoruz zaten her hafta. Doyamıyoruz da Alina ve Burak’a kamera arkası, röportaj gibi videolar bekliyoruz sizden.. ikinci sezonda da görmek istiyoruz çünkü bağımlısıyız” dedi.

blank

Bir başka izleyici bir hayli sitemkârdı. “Siz böyle bir diziniz olduğunu biliyor muydunuz? Hayret doğrusu. Anca hatırlayabildiniz.”

blank

Maraşlı dizisinin ikinci sezonu hak ettiğine dikkat çeken bir seyirci de “Harikasıniz Burak Bey ama 2. sezon onayını da bekliyoruz. Pazartesi gibi bir günde sonradan başlayıp bu kadar sevilen dizi 2. sezonu hak ediyor.” diye yazdı.

blank

İkinci sezon onayını merakla bekleyen izleyici yorumlarından bazıları:

blank

blank

blank

blank