Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adını Sen Koy’da Ömer olarak ünlenen Erkan Meriç, Savaşçı dizisinden çok memnun!

Adını Sen Koy’da Ömer olarak ünlenen Erkan Meriç, Savaşçı dizisinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı ile birlikte günlük dizi Adını Sen Koy’da şöhrete ulaşan Erkan Meriç, Ömer karakterini canlandırmıştı. Oyuncu, bu karakterin ardından bir süre ekranlarda yer almadı… Ancak 2021 yılında Erkan Meriç ismini Savaşçı dizisinde duymaya başladık.

Dizide Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı karakterine hayat veren Erkan Meriç, devam eden başarılı bir işte yer aldığı için çok memnun olduğunu söyledi. Meriç, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programının sorularını yanıtladı.

Meriç, “4 senedir beğeniyle izlenilen bir iş. Yeni karakterler var. çok usta isimler, ağabeyimiz var. Daha önceden tecrübeli arkadaşlarımız var. Biz de ekibe dahil olduk. Ben de kendi adıma mutluyum” diye konuştu.

Keskin nişancı bir karakteri canlandıran oyuncu, içine kapanık, suskun, sessiz birisine hayat verdiğini anlattı. Keskin nişancı olduğu için silahlar hakkında bilgisi bulunan bir karakteri canlandıran Meriç, şöyle konuştu: “Silahlarla ilgili her türlü bilgisi var. Diğer arkadaşlarımız gibi birbirinden cevval diyebiliriz. Bektaş da böyle birisi.”